...

Jag tänker så mycket på allt som har hänt,
Precis i början, när vi låg på ditt rum och precis hade sett film, och du somnade, och jag blev extremt nödig att gå på toaletten, så jag gick upp, och när jag kom tillbaka va du på väg ut för att leta efter mig, helt nyvaken, och så sjukt vacker var du, jag kommer ihåg hur du kramade mig!
Eller Rmk, när vi började lyssna på de tillsammans, shit asså, de låtarna!
Eller skolavslutningen, när alla va på väg ut, och du hade gått ut före mig, du stod mitt i gången på väg ut från kyrkan, vänd mot mig, och du log, så sjukt fin va du, det var som om det bara var du och jag i det ögonblicket, inget anat spelade någon roll.
Eller när jag hade varit i tyskland en vecka, och kom hem, och man verkligen märkte hur glad du var att se mig igen, och jag var minst lika glad att se dig!
Eller när vi trodde att jag var gravid, så lycklig både du och jag blev när det var negativt! Den kramen kommer jag aldrig glömma!
Hela sommaren 2008 var som en dröm för mig, hela det året var det bästa i mitt liv! du gjorde det så enormt bra!
Jag fattar inte mig själv, vad fan har jag gjort? varför var jag så dum i huvet? varför? jag har förstört allt... Jag är inte värd dig, ändå önskar jag så mycket, jag hoppas dagen kommer då det blir vi igen, jag vet inte när den kommer, men jag längtar dit, tills dess tänker jag leva som jag gjort, bara finnas, och ta varje dag som den kommer, jag väntar på dig!

...

Det känns som att det finns en mur mellan oss, av betong, som är minst 100 km!
Jag ber till vad som än kan finnas, att denna dagen ska sluta bra, men jag tvivlar på det...
Snälla snälla snälla, ifall det finns något, gör att det händer, snälla, jag anstränger mig så för att det ska bli bra, kan jag få lite possitiv respons i alla fall? Snälla
Jag saknar så att ha dig att krama om och pussa på, jag vet att du är värd bättre än mig, men snälla, kan det jag vill bara hända ikväll? Jag vill ha chansen att bevisa för dig att jag menar det!

BBY

Jag är glad att du vill vara min vän ändå!
Ta den tid du behöver, är du den rätta för mig har vi all tid i världen!!!
Jag kommer alltid älska dig!
De senaste veckorna har varit som en dröm för mig, så underbara!
Bara att du pratar med mig är som den största presenten jag kan få av dig!
Jag är så glad att du vill träffa mig, för jag vill verkligen inte gå miste om en människa som dig!
Jag hoppas att du i alla fall förstår att jag vet att jag har gjort otroligt fel! Aldrig igen skulle jag göra något sånt...
Så dum i huvet jag var som gjorde det! ALDRIG IGEN!!!
Jag vill aldrig såra en människa som dig igen. Du är allt för mig!

RSS 2.0