jaha

ska springa bort till affären nu, ska se om man kan göra en robin glad kanske...
Hittade en lista innan, tänkte att jag lägger in den, själv skulle ju jag bli glad för typ 100 % av det!!!'
- Om ni bor tillsammans! När du kommer hem går du inte till soffan och ropar ett hej. Utan du letar direkt upp henne och hälsar på henne med en puss eller kram.
- Fråga om hennes dag, vi tjejer vill att ni ska visa intresse då vi känner att vi får er uppmärksamhet! Vi vill känna att ni förstår. Fråga detaljerat, inte bara "hur var din dag?". Utan om hon tidigare berättat att hon skulle äta lunch med en vän så frågar du "Hade du och *vännens namn* en trevlig lunch idag?"
- Sluta försök att lösa alla hennes problem! Försök leva dig in i situationen och visa medkänsla när hon berättar om något. Vi gillar att dela med oss.
- Överraska henne med en blombukett ibland! det behöver inte bara vara vid speciella tillfällen, utan en helt vanlig dag, vi gillar när du visar uppskattning!
- Ta henne inte för givet "in the kitchen". Laga mat lite då och då och städa, diska osv. Utan att hon ska behöva be om det. Vi märker av sånt mer än ni.
- Ge henne komplimanger, inte bara för hennes personlighet (som alla tror att man bara ska göra) utan även för hennes yttre!
- När hon ber dig om hjälp så svarar du ja eller nej, starta inte någon onödig diskussion om varför hon frågar eller varför hon inte kan göra det själv.
- När hennes känslor sårats visar du att du känner med henne och säger; ”Jag är ledsen att du är sårad”.Var sedan tyst. Låt henne uppleva att du förstår att det gör ont. Kom inte med lösningar eller förklaringar avsedda att visa att det inte är ditt fel att hon känner så.
- När du känner dig sårad eller sviken av henne. Prata med henne med en repsektingivande röst. Klandra henne inte, skrik inte, blir inte upprörd.
- När hon talar med dig, ägna henne all din uppmärksamhet!
- Ring henne någon gång ibland bara för att fråga hur hon mår eller bara för att berätta för henne hur mycket du älskar henne.
- Ställ dig på hennes sida när hon är irriterad eller arg på någon
- Visa henne hur mycket du tycker om henne offentligt, visa att det är henne du älskar.
- Var förstående när hon är försenad eller bestämmer sig för att byta kläder. Girls are girls.
- Lägg märke till vad hon är för humör och kommentera det-”du ser glad ut idag” eller ” du verkar trött” och ställ sedan någon fråga som berör hennes humör.
- Svara inte i telefonen i intima ögonblick eller om hon talar om sådant som är känsligt och ömtåligt.
- Låt henne veta att du saknade henne när du var borta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0